Međunarodni poslovni susreti u okviru sajma „BIZNIS BAZA 2012“

biznis-bazaNacionalna agencija za regionalni razvoju saradnji sa Beogradskim sajmom, organizuje 11. Međunarodni sajam preduzetništva „Biznis Baza 2012“, koji će se održati od 29. 11. do 1. 12. 2012. godine u Beogradu.

S obzirom da opština Inđija predstavlja jednu od najrazvijenijih industrijskih oblasti u Srbiji, sa vrhunskom infrastrukturom, izlazom na dva međunarodna koridora i bogatom mrežom malih i srednjih preduzeća i lokalnih institucija, industrijske zone Inđije prepoznate su kao jedna od najboljih investicionih lokacija.

Stoga kao dodatni program podrške malim i srednjim preduzećima, 29. 11. 2012. godine, Privredna komora Srbije u saradnji sa opštinom Inđija i Privrednom komorom Luksemburga, a uz podršku Evropske mreže preduzetništva Srbije, organizuju Međunarodne poslovne susrete u Inđiji.

Međunarodni poslovni susreti pružaju mogućnost upoznavanja sa potencijalnim međunarodnim poslovnim partnerima, direktan kontakt sa predstavnicima stranih preduzeća, razmenu iskustva, primer dobre prakse i mogućnost za uspostavljanje poslovne saradnje.

Sektori koji će biti zastupljeni na Međunarodnim poslovnim susretima vezani su za: građevinsku industriju i materijale, elektro industriju i materijale, drvnu i metalsku industriju, obnovljive izvore energije i reciklažu, kao i informacione tehnologije.

Učešće na Međunarodnim poslovnim susretima je besplatno, a prijavu za učestvovanje svi zainteresovani mogu izvršiti preko linka:

http://www.een-matchmaking.com/bridge2balkan2012/    kao i u Agenciji za ekonomski razvoj opštine Inđija (Železnička bb, I sprat) ili putem telefona 022 551 783, takođe prijavne formulare možete poslati putem faksa 022 551 783 ili na mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prijavni formular možete preuzeti OVDE

Izvor indjija.net