Domaćim i stranim investitorima od juna dostupno još 10 mil EUR - Raspisan poziv za dodelu podsticaja

novacDomaćim i stranim investitorima koji ulažu u Srbiji od juna je dostupno dodatnih 10 mil EUR za podsticaje u 2018. godini, a Ministarstvo privrede pozvalo je privrednike da se prijave za ostvarivanje tog prava.

Opširnije

Vlada pozvala preduzetnike da registruju delatnosti u APR-u elektronskim putem

elektronsko poslovanje 170118 tw630Vlada Srbije pozvala je sve buduće preduzetnike da registruju svoju delatnost u Agenciji za privredne registre (APR) elektronskim putem, jer je to najbrža i najjeftinija procedura osnivanja privrednih subjekata.

Opširnije

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao nove konkurse u 2018. godini

4c1197801f644bb83745975a22b61eacPokrajinski sekretarijat za privredu i turizma raspisao je nove Javne konkurse za udurženja građana i privredne subjekte.

Opširnije

Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2018. godini

grb thumbOpština Stara Pazova u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisala je Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2018. godini.

Opširnije

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2018. godini

grb thumbOpština Stara Pazova u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisala je Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2018. godini.

Opširnije