Ministar Zoran Đorđević otvorio 11. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi

ministar zoran djordjevic otvorio 11. regionalni sajama privrede u novoj pazovi 1Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević otvorio je 11. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi.Zoran Đorđević je rekao da je sajam privrede bitan kako za celu Srbiju, Vojvodinu i opštinu Stara Pazova, tako i za sve preduzetnike, jer predstavlja idealnu priliku za dolazak potencijalnih investitora, ali i mogućnost da se oni koji ga posete međusobno upoznaju, dogovore saradnju i unaprede svoje poslovanje, saopštilo je Ministarstvo.

Opširnije

Bliži se XI Regionalni sajam privrede, Opština Stara Pazova - centar privrednih dešavanja 05. i 06. oktobra

Logo cirilica za sajtViše od deceniju duga saradnja na organizaciji Regionalnog sajma privrede, koji se svake jeseni održava u Opštini Stara Pazova, nastavlja se i ove godine. Opština Stara Pazova i Privredna komora SrbijeRegionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga zajedno organizuju i ovogodišnji Sajam privrede, a to su predstavnici organizatora danas utanačili potpisivanjem Sporazuma o saradnji na zajedničkoj organizaciji sajma, koji će biti održan na gradskim bazenima, u četvrtak, 5. oktobra i petak, 6. oktobra.

Opširnije...

Iz Apex programa 150 mil EUR za mala i srednja preduzeća - Banke počele prijem zahteva za kredite

finansije analiza 060617 tw1024Petnaest poslovnih banaka u Srbiji počelo je da odobrava povoljne zajmove malim i srednjim preduzećima iz Apex programa Evropske investicione banke.

Opširnije

Vojvodina subvencioniše kreativnu ekonomiju - Za nabavku mašina, opreme i softvera 10 miliona dinara

finansije 040816 tw1024Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim preduzećima koja svoju delatnost obavljaju u okviru kreativne ekonomije za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme ili softvera u 2017. godini.

Opširnije

Razvojni fond nastavlja povoljno kreditiranje privrede i poljoprivrede - Osam linija i dalje otvoreno

dinari 160715 tw1024 1U Razvojnom fondu Vojvodine i dalje je otvoreno 8 kreditnih linija koje su namenjene razvoju privrede, poljoprivrede i lokalnih samouprava. Kamatne stope iznose 1 ili 2% za korisnike kredita koji dolaze sa teritorije opština koje pripadaju trećoj i četvrtoj grupi razvijenosti, dok kamate mogu biti 2 ili 3% za korisnike koji poslovanje obavaljaju u opštinama iz prve i druge kategorije razvijenosti, podsećaju iz Razvojnog fonda.

Opširnije