Izmenjen Zakon o privrednim društvima

vlada srbijeČlanom 25. Zakona o privrednim društvima („Sl. glasnik RS“, br. 36/2011, 99/2011, 83/2014, dr. zakon, 5/2015 i 44/2018) od 1. oktobra 2018.godine propisana je još jedna novina za privredne subjekte a to je da privredni subjekti nemaju obavezu da upotrebljavaju pečat u poslovnim pismima i drugim dokumentima.

Opširnije...

Širi se centralna radna zona u Staroj Pazovi

industrijska zonaJedna od najvećih industrijskih zona u Srbiji biće izgrađena kod naplatne rampe Stara Pazova uz međunarodni autoput Beograd-Budimpešta.

Opširnije

12. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi donosi nove poslovne poduhvate

naslovna 12 regionalni sajam privredePonedeljak, 1. oktobar 2018 – Kontinuitet u privrednom rastu, uspešni projekti iz domena nadležnosti i razvoj na svim nivoima, koje ostvaruje opština Stara Pazova, zbog čega je svakako jedna od lidera u Srbiji, upotpunjen je sa još jednim, uspešno realizovanim, 12. po redu, Regionalnom sajmom privrede. Sajam privrede je kao i prethodnih godina, održan u Novoj Pazovi, u okviru kompleksa sportsko rekreativnih bazena, gde se okupilo oko 200 izlagača iz najrazličitijih branši i veliki broj izlagača i posetilaca.

Opširnije

Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi 27. i 28. septembra

Sajam privredeU Novoj Pazovi će 27. i 28. septembra biti održan 12. Regionalni sajam privrede. Kako navode organizatori, biće to prilika da se na Kompleksu sportsko-rekreativnih bazena u ovom gradu sretne veliki broj ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Višegodišnja tradicija održavanja sajma, i sve veći broj domaćih i stranih izlagača, svedoče o značaju i ulozi ovog privrednog događaja.

Opširnije

Domaćim i stranim investitorima od juna dostupno još 10 mil EUR - Raspisan poziv za dodelu podsticaja

novacDomaćim i stranim investitorima koji ulažu u Srbiji od juna je dostupno dodatnih 10 mil EUR za podsticaje u 2018. godini, a Ministarstvo privrede pozvalo je privrednike da se prijave za ostvarivanje tog prava.

Opširnije