Osamnaesta sednica Privrednog saveta opštine Stara Pazova

Slika PSU četvrtak, 31.01.2019. se u sali Kuće fudbala (Sportskog centra FSS-a), u Staroj Pazovi održavna je sednica Privrednog saveta opštine Stara Pazova.

Opširnije

Novi konkursi Razvojnog fonda Vojvodine

GRB RAZVOJNI FOND VOJVODINEOsnovni cilj odobravanja kredita Razvojnog fonda Autonomne pokrajine Vojvodine doo Novi Sad (u
daljem tesktu: Fond) je obezbeđenje finansijskih sredstava u cilju stvaranja uslova za inteziviranje
proizvodnje, podizanje nivoa efikasnosti i konkurentnosti, kao i podsticanja zapošljavanja.

Opširnije 

Plan posete Sajmovima opštine Stara Pazova za 2019. godinu

Grb StaraPazovaOpština Stara Pazova će i u 2019. godini nastaviti sa aktivnostima usmerenim na sajamske manifestacije koje stavljaju lični pečat na tržište i trendove. Sajmovi su najznačajnija mesta susreta kako potrošačkog sektora, tako i susreta stručnih posetilaca. Kao vicešampion lokalno - ekonomskog razvoja, težimo konstantnom rastu, uvođenju novih trendova i poseti novim sajamskim manifestacijama.

Opširnije...

Izmenjen Zakon o privrednim društvima

vlada srbijeČlanom 25. Zakona o privrednim društvima („Sl. glasnik RS“, br. 36/2011, 99/2011, 83/2014, dr. zakon, 5/2015 i 44/2018) od 1. oktobra 2018.godine propisana je još jedna novina za privredne subjekte a to je da privredni subjekti nemaju obavezu da upotrebljavaju pečat u poslovnim pismima i drugim dokumentima.

Opširnije...

Izveštaj o poseti sajmova opštine Stara Pazova za 2018. godinu

Grb StaraPazovaU toku 2018. godine opština Stara Pazova je kroz aktivnosti usmerena ka posetama sajamskih manifestacija, međunarodnog i regionalnog karaktera, učestvovala u svojstvu posete ili direktnog učešća na sledećim manifestacijama:

Opširnije...