#NaseljePodaci objektaOpis objektaSlika objekta
1 Stara Pazova Površina: 100.00 m²
Cena:
250 eura
Poslovni prostor se nalazi na glavnom putu Beograd-Novi Sad u Karađorđevoj 62. Na prvom je spratu, ima zaseban ulaz sa ulice, 100 m² od kojih je 85 m² jedna velika prostorija, a ostalo je jedna manja prostorija i kupatilo. Ima zaseban gas, industrijsku struju i vodu, parking. Pogodno za kancelarije ili prodaju, a može i kao stambeni prostor.
2 Stara Pazova Površina:
450 m²
Cena:
Po dogovoru.
Objekat obuhvata 300 m² poslovnog prostora sa sve inventarom i 150 m² stambenog prostora. Ukupna površina placa je 57 ari.
3 Stara Pazova Površina:
250 m²
Cena:
Po dogovoru.
Poslovni prostor se nalazi na glavnom putu Beograd-Novi Sad, u ulici Karađorđeva br. 52. Na prvom je spratu, površine 250 m², od kojih je jedna velika prostorija, a ostalo su dve manje prostorije, čajna kuhinja i kupatilo. Ima industrijsku struju, vodu i parking. Pogodno za kancelarije ili prodavnicu.

NAPOMENA:
Više informacija o objektima i kontakt podacima možete dobiti u Kancelariji za lokalno ekonomski razvoj Opštine Stara Pazova.

** Ukoliko posedujete slobodan poslovni objekat za izdavanje, popunite jednostavan elektronski upitnik i pošaljite nam podatke objekta.