Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2022. godini

Ministarstvo privrede u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije i uz podršku projekta „Srbija i EU – Oprema za privredu“ koji finansira Evropska unija, dodeljuje bespovratna sredstva mikro i malim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama.

Opširnije>>>

Javni poziv za dodelu kreditnih sredstava u okviru investicionog programa "Oporavak i razvoj"

min. privredeInvesticioni program „Oporavak i razvoj” sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije.
Pravo da konkurišu za korišćenje sredstava po Programu imaju privredni subjekti koji imaju manje od 250 zaposlenih (sa punim radnim vremenom), kao i privredni subjekti srednje tržišne kapitalizacije („MidCap”), definisani kao preduzeća sa minimalno 250 zaposlenih, a manje od 3.000 zaposlenih (sa punim radnim vremenom), a koji su u privatnom ili zadružnom vlasništvu i koji su registrovani u Agenciji za privredne registre i drugim odgovarajućim registrima.

Opširnije>>>

StarTech - Konkurs 2022

downloadNALED i Vlada Republike Srbije, uz podršku kompanije Philip Morris, organizuju godišnje startapove, preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća (MMSPP) i sve one koji imaju inovativne biznis ideje ili žele da transformišu svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, da se u periodu od 18. marta do 18. maja prijave za StarTech program podrške inovacijama i digitalnoj transformaciji privrede.

Opširnije>>>

 

Javni konkurs o dodeli bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu za subvencionisanje troškova nabavke mašina/opreme, računarske opreme, softvera ili usluge u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgo

pok sek. za priv i turizamObjavljen je novi javni poziv Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu za subvencionisanje troškova nabavke mašina/opreme, računarske opreme, softvera ili usluge u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine.

Opširnije>>>

Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je nove konkurse

Nacionalna sluzba za zaposljavanjeNacionalna služba za zapošljavanje objavila je ukupno 12 novih konkursa za 2022. godinu, za zapošljavanje, samozapošljavanje, sticanje praktičnih znanja, obuke, kao i za druge namene.

Opširnije>>>