Bespovratna pomoć do 6.000 EUR za digitalnu transformaciju MMSP - Otvoren poziv za kompanije

slika nina1Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede, uputio je javni poziv kompanijama za učešće u novom "Programu podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća 2021", saopšteno je iz PKS.

 

Opširnije>>>

Za turističke manifestacije i žensko preduzetništvo u Vojvodini 70 miliona dinara

slika 1Nakon rebalanska budzeta u septembru tekuće godine, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam objavio je nove javne konkurse u oblastima privrede i turizma u ukupnom iznosu od 70 miliona dinara.

Opširnije>>>

RISE raspisuje drugi poziv za program podrške mladim socijalnim preduzetnicima i preduzetnicama

downloadRISE raspisuje drugi poziv za učešće u programu podrške namenjenom mladima iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova*, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije koji žele da razviju svoje socijalno preduzetničke ideje. Kroz bogat program koji uključuje seriju radionica, predavanja, programe moblinosti između regionalnih partnera i finansijsku podršku mladi socijalni preduzetnici i preduzetnice imaće priliku da uče, povezuju se i razvijaju svoj biznis, istovremeno rešavajući društvene probleme svoje zajednice, saopštavaju.

 

Opširnije>>>

 

Razvojni fond Vojvodine raspisao konkurs za dugoročne kredite za investiciona ulaganja - Na raspolaganju do 100 miliona dinara

Razvojni fond VojvodineRazvojni fond Vojvodine raspisao je konkurs za dodelu dugoročnih kredita za investiciona ulaganja. Cilj odobravanja kredita je, kako se navodi, obezbeđenje finansijskih sredstava u cilju stvaranja uslova za inteziviranje proizvodnje, podizanje nivoa efikasnosti i konkurentnosti, kao i podsticanja zapošljavanja.

Opširnije>>>

Javni poziv za podsticaje automatizacije u oblasti prehrambene industrije - Milion EUR minimalna vrednost projekta

download 1Ministarstvo privrede i Razvojna agencija Srbije raspisali su javni poziv podsticaja automatizacije u oblasti prehrambene industrije.

Opširnije>>>