PROMOCIJA PROGRAMA PODRŠKE RAZVOJU KONKURENTNOSTI

konkurentnostU okviru Programa podrške razvoju konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga u 2013. godini, Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR), je raspisala JAVNI POZIV za dodelu bespovratnih sredstava kroz Program podrške razvoju konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga u 2013. godini. Ovaj program NARR sprovodi u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Srem. Osnovni cilj programa je jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga, kroz usklađivanje njihovog poslovanja sa zahtevima međunarodnih standarda poslovanja, unapređivanje poslovnih procesa, proizvoda i usluga i jačanje ljudskih resursa.

U okviru ovog poziva finansira se do 50% od ukupnog iznosa predatog projekta. Više o pozivu i programu možete videti na web stranici RRA Srem: http://www.rrasrem.rs/?page_id=21

Regionalna razvojna agencija Srem će održati promociju ovog javnog poziva u petak, 17. maja, u Sremskoj Mitrovici sa početkom u 10h i u Staroj Pazovi u Beloj zgradi, Trg Zorana Đinđića bb, sa početkom u 12:30h.

Za sve informacije možete se obratiti Tanji Mijajlović – menadžeru za MSP na telefon: 022/470-910, 063/381-421 ili putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.